in

DNEVNIK KRIJE MNOGE TAJNE: Nino Rešić je umro prije 14.godina

Slatka-Tajna.Eu

Popularni pjevač Nino Rešić preminuo je u 43. godini prije 14 godina. On je izgubio život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomjernim konzumiranjem alkohola.

Nino je rođen kao Amir Rešić, 22. januara 1964. godine u Bosanskoj Dubici, dok je na estradnom nebu bio poznat po nadimku Nino. On je 2004. godine ponovo vratio svoje ime – Amir.

Nino je muzičku karijeru započeo 1991. godine, a njegovi hitovi obilježili su devedesete godine na prostoru bivše Jugoslavije. Međutim, ono što je takođe obilježilo njegovu karijeru bile su brojne kontroverze koje su ga pratile.

Rešić je u jeku slave dostigao sam estradni vrh i bio najbolje plaćen pjevač, ali lični i porodični problemi uticali su na to da njegova karijera krene nizbrdo.

Nino se ženio tri puta, i u svakom braku dobio po jednu kćerku – Amelu, Sandru i Tamaru. Sandra je prije tri godine krenula stopama svog pokojnog oca i započela muzičku karijeru u takmičenju “Zvezde Granda”.

Pjevač je sve do smrti vodio dnevnike koji sadrže sve detalje iz njegovog privatnog života.Priča se da ovi dnevnici sadrže mnoge tajne koje i dan danas nisu iznešene u javnost, a Ninin nekadašnji menadžer i veliki prijatelj Nermin Ademović otvoreno je pričao o tome.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-U svoj dnevnik je bilježio sve o svom životu i taj dnevnik krije velike tajne, znam da sam ga ja bio uzeo i htio da dam njegovoj kćerki Ameli koja je živjela u Americi, ali ona nije htjela doći po njega. Poslije sam htio da objavim CD sa njegovim pjesmama koje je namjeravao da izda, ali sam odustao od toga jer bi krenule priče da hoću da zaradim na njegovo ime. Postoje neke stvari iz Nininog života koje znam i koje nikada neću objaviti, postoje i neki ljudi, koji su danas poznati a o kojima mi je Nino pričao neke čudne stvari- rekao je svojevremeno Ademović.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dodikovi planovi: Vukanović objavio fotografiju budućeg pasoša Republike Srpske

U MODI SU GODINAMA: Nina Badrić pokazala savršene cipele