in

MARKO MILJKOVIĆ JE NEKADA SARAĐIVAO SA SAŠOM POPOVIĆEM, A EVO ZBOG ČEGA NIJE VOLIO TAJ POSAO

Slatka-Tajna.Eu

Iako se toga malo ko seća, Marko Miljković je svojevremeno vodio muzički talent šou-program “Zvezde Granda”.

Naime, pre 14 godina, po napuštanju rijaliti šou-programa “Veliki brat”, on i njegova tadašnja emotivna partnerka Ena Popov važili su za jedan od omiljenih selebriti-parova, te otuda i ne čudi što su dobili ponudu od Saše Popovića da vode spomenuti TV format.

Međutim, Marko danas, deceniju i po kasnije, na ovo gleda kao na iskustvo koje baš i ne bi ponovio. Barem ne u istom obliku.

– Da, da, vodio sam “Zvezde Granda” nekada. Ponovo bih bio voditelj, što da ne, ali u nekoj dinamičnijoj emisiji. Možda bih mogao da furam nešto, ali neki gas da se napravi. Ono mi je bilo monotono i statično. “Dobro došli, peva Pera Perić, tu i tu pesmu”. Nije to za mene – istakao je Miljković u “Exkluzivu”.

– Ne mogu ja nešto što je non-stop jedno te isto. Mogao bih da radim voditeljski posao poput onih u zabavnim emisijama o poznatima jer je to dinamično. Smisliš pitanja, ideš od mesta do mesta, od jedne poznate ličnosti do druge, stalno zujiš po gradu. Meni je to super.

Podsećanja radi, on i njegova supruga Luna Đogani, rijaliti zvezda, uskoro treba da se usele u novi stan, a više detalja o tome, ukoliko ste propustili, saznajte ispod:

POVEZAN VIDEO:

pulsonline.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Detalji tuče Rialde i Kenana, ona mu javno odgovorila: Prijeti nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna

Kako napraviti fantastične popečke od bilo kojeg povrća? / Bljesak.info