in

DOM SA POGLEDOM NA BOSFOR: Emina Jahović je sve dovela do savršenstva

Slatka-Tajna.Eu

Dom Emine Jahović oličenje je prefinjenosti i dobrog ukusa, a pjevačica je svaki detalj svog porodičnog gnijezda pažljivo odabrala, kako bi zadovoljila svoje potrebe i pružila svojim sinovima prijatan prostor za odrastanje.

Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala našla je novi dom u Istanbulu, gdje živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a prilikom dekorisanja imala je puno ideja i ništa nije prepustila slučaju.

Dom Emine Jahović i njenih sinova nalazi se u komšiluku gde su prvobitno živeli, kako bi djeca mogla što češće da viđaju oca.Emina nerijetko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu.

 

Dominiraju krem tonovi i bijele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svjetlosti.Iako je prije pjevačica živjla sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrednoj preko 700.000 eura, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče. Ogledala sa zlatnim ramom, mermerni zidovi, zatstakljena bašta – samo su jedni od mnogobrojih pažljivo sređenih kutaka u domu Emine Jahović.Ipak, najljepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina vjerovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kuglof s pistacijama: Recept za prefini desert koji se jede do zadnje mrvice

Pešićev sin se oglasio o zdravstvenom stanju svog oca