Categories: Estrada

Detalji tuče Rialde i Kenana, ona mu javno odgovorila: Prijeti nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna

Rialda Karahasanović otkrila je nove jezive detalje o sukobu sa Kenanom Tahirovićem nakon što je on odlučio da istakne kako ima dokaz u vidu audio snimka.

Bivši zadrugar Kenana Tahirović u medijima je lansirao izjavu da ima dokaz u vidu audio snimku na kom se može čuti da ga je Rialda Karahasanović, bivša devojka prva udarila tokom vožnje u kolima, nakon čega je odlučila i ona da se oglasi i otkrije nove monstruozne detalje sukoba.

Naime, Kenan je u izjavi za medije otkrio da ima audio snimak na kom se može čuti kako ga je Rialda udarila prva, nakon čega je on nju ,,zakačio” kako bi se odbranio. Međutim, to se Rialdi nije svidelo, pa je odlučila da javno progovori o svemu i otkrio detalj i fotografijama koje ima u telefonu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Na Instagram profilu Rialda je objavila status u kom je objasnila da poseduje fotografiju rascepanje usne, kao i glasovne poruke koje su šokantnog sadržaja, te da ju je Kenan tokom prethodnih meseci maltretirao i nazivao pogrdnim imenima, a potom i da ju je pljunuo direktno u lice.

– S obzirom da se prijeti nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vređa najgore moguće, tako mesecima, pa kada odgovoriš uvredom i onda pljune te bukvalno, po sred lica. A onda verovatno treba i da se ćuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascepane usne u telefonu, ali ako treba nije problem! – napisala je Rialda Karahasanović.

republika.rs

BONUS VIDEO:

Redakcija

Recent Posts

Lukavac Cement 50. rođendan dočekuje pod okriljem mađarske Talentis Grupe

A sve je krenulo sada već davne 1974. godine, kada su udareni čvrsti temelji koji…

4 minute ago

Nova stranica u turističkoj knjizi Sarajeva i BiH

Uspješnim održavanjem prvog Sarajevo Destination Festivala, Sarajevo nastavlja jačati svoj status na turističkoj mapi svijeta.…

26 minuta ago

GOCA TRŽAN POZIRA, A KĆERKA SLIKA: Zauzmi pozu

Goca Tržan je kćerku Lenu dobila u braku sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem. Iako joj, osim kćerke, taj ljubavni…

49 minuta ago

Počelo uvođenje VAR sistema u BiH

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković je na društvenim mrežama objavio da je danas zvanično…

1 sat ago

Škotski premijer podnio ostavku – HRT

Humza YousafFoto: Andrew Milligan / ReutersŠkotski premijer Humza Yousaf podnio je ostavku na mjesto čelnika…

1 sat ago

Marija Šerifović saopštila da li planira da dobije još djece preko surogat majke: “Gotovo sam sigurna da će…”

Pop pevačica progovorila o proširenju porodice. Pevačica Marija Šerifović je nedavno održala koncert u Helsinborgu…

2 sata ago