in

Detalji tuče Rialde i Kenana, ona mu javno odgovorila: Prijeti nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna

Slatka-Tajna.Eu

Rialda Karahasanović otkrila je nove jezive detalje o sukobu sa Kenanom Tahirovićem nakon što je on odlučio da istakne kako ima dokaz u vidu audio snimka.

Bivši zadrugar Kenana Tahirović u medijima je lansirao izjavu da ima dokaz u vidu audio snimku na kom se može čuti da ga je Rialda Karahasanović, bivša devojka prva udarila tokom vožnje u kolima, nakon čega je odlučila i ona da se oglasi i otkrije nove monstruozne detalje sukoba.

Naime, Kenan je u izjavi za medije otkrio da ima audio snimak na kom se može čuti kako ga je Rialda udarila prva, nakon čega je on nju ,,zakačio” kako bi se odbranio. Međutim, to se Rialdi nije svidelo, pa je odlučila da javno progovori o svemu i otkrio detalj i fotografijama koje ima u telefonu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na Instagram profilu Rialda je objavila status u kom je objasnila da poseduje fotografiju rascepanje usne, kao i glasovne poruke koje su šokantnog sadržaja, te da ju je Kenan tokom prethodnih meseci maltretirao i nazivao pogrdnim imenima, a potom i da ju je pljunuo direktno u lice.

– S obzirom da se prijeti nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vređa najgore moguće, tako mesecima, pa kada odgovoriš uvredom i onda pljune te bukvalno, po sred lica. A onda verovatno treba i da se ćuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascepane usne u telefonu, ali ako treba nije problem! – napisala je Rialda Karahasanović.

republika.rs

BONUS VIDEO:


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Težak udes u blizini tunela Vranduk, tri vozila se sudarila, ima povrijeđenih

MARKO MILJKOVIĆ JE NEKADA SARAĐIVAO SA SAŠOM POPOVIĆEM, A EVO ZBOG ČEGA NIJE VOLIO TAJ POSAO