in

Sve je spremno za finalni izbor Fotomodela Bosne i Hercegovine

Slatka-Tajna.Eu

Projekt Fotomodel BiH je prevazišao sva očekivanja kako produkcijski tako i organizacijski. Na trodnevnom kampu 32 djevojke iz cijele Bosne i Hercegovine imale su priliku da uče, zabave se, te steknu potrebna znanja i vještine kako bi zablistale na prelijepoj scenografiji 17.10. od 20h u Hotelu „Mepas“ u Mostaru. Cijeli tim direkcije se potrudio da djevojke imaju sve potrebno, te je tim fotografa, video producenata, trenera i koreografa radio na pripremi nastupa najboljih djevojaka Bosne i Hercegovine.

U posjetu „Models campu“ dolazio je i poznati fitness trener iz Mostara Adnan Smayki koji je održao predavanje o zdravoj ishrani i trenažnom procesu kako bi unaprijedio znanje učesnica ovog velikog državnog projekta. Djevojke su imale priliku posjetiti najbolje klubove u gradu, restorane, obići stari dio grada, Stari most, te druge zanimljive lokacije u Mostaru.

Trodnevni „Models camp“ odvijao se u prelijepoj Villi Milas gdje su djevojke zaista uživale. Na finalnoj večeri sve posjetitelje očekuje bogat zabavni program, nastup plesnih grupa, mažoretkinja, te zvijezde večeri vlasnika hitova El Fuego, Ai Mami Valentino Perutina. Koliko projekat ulaže u znanje i edukaciju modela govori činjenica da je glavna nagrada za državnu pobjednicu stipendija za školovanje u iznosu od 12.000 KM koju dodjeljuje generalni partner projekta Internacionalni univerzitet Travnik.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuThe post Sve je spremno za finalni izbor Fotomodela Bosne i Hercegovine appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Uključiti pojam bosanskog identiteta u Ustav BiH

Minimalna pobjeda Sarajeva nad Posušjem, Široki bolji od Rudara