in

RIALDA O ZADRUZI: Ko s djecom spava, upišan ustaje

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su svi u „Zadruzi“ primetili da postoje simpatije između Sandre Rešić i Marka Osmakčića, oglasila se Rialda Karahasanović i tom prilikom je prokomentarisala njihov odnos.

Sandra je bila dobra prijateljica Rialdi tokom “Zadruge 4”,a čini se da su odnosi zahladnjeli.

– Jedno što mi je zapalo za oko je to što je mnogo manje aktivna za stolom. Utanjila je sa tim u iznošenju svog stava, mada možda se i opekla poslije prošle sezone, ali opet treba da budeš svoj, mada kapiram tu njenu kalkulaciju – rekla je Rialda.

Kako je ovih dana glavna tema Sandrin odnos sa Markom Osmačkićem, njena prijateljica nije propustila priliku da ga prokomentariše.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Što se tog dečka tiče, znam da je mlađi od nje, u tu teoriju vjerujem jer smatram da ko spava sa djecom, upišan ustaje. Mada, ako je ona sretna i ja sam sretna, znam kako je imati vezu u rijalitiju. Vjerujem da joj je lakše kada ima nekoga, ali i on je lutao, od jedne do treće. Iskreno ne bih voljela da Sandra negdje možda ispašta u tom segmetu, ali nećemo trčati pred rudu, pustićemo vrijeme da pokaže sve – rekla je Rialda.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Orban primio treću dozu, booster Moderne

“Čudi me da sjednicu stranke nisu održali u Sarajevu”, Dodikova miljenica Sanja Vulić odgovorila SDS-u