in

Nemoguća misija rukometašica Borca

Slatka-Tajna.Eu

Rukometašice banjalučkog Borca ubjedjivo su u subotu poražene 26:38 u prvom meču EHF Evropa kupa u Slovačkoj na gostovanju kod Dunajske Strede.

Bio je to povratak “osica” evropsku scenu nakon devet godina, ali teško je očekivati da će u revanšu 24. oktobra u “Boriku” uspjeti da nadoknade čak 12 golova zaostatka.

Što se tiče meča u Slovačkoj, ekipa Radeta Unčanina se dobro držala prvih desetak minuta, nakon čega su domaće rukometašice pojačale ritam i na odmor otišle sa plus šest (20:12).

U nastavku je viđena ista slika, a sjajnu partiju u redovima Dunajske Strede pružila je Mađarica Kata Juhoš, koja je postigla 12 golova, dok je Beatriks Elo dodala osam. Kod Borca Lana Lončar je postigla 10 golova, a Božana Ćutković pet.

Nastup u EHF Evropa kupu za ovu sezonu završen je za rukometaše dobojske Sloge, koji su poraženi u 2. kolu od italijanskog Konversana 33:25.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Po dogovoru dvije ekipe, oba meča su igrana u Bariju, a oba su pripala domaćinu. Prvo je Konversano u petak slavio 31:24, a ubjedljiv je bio i u subotu sa 33:25.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brončana medalja za BiH na Svjetskom prvenstvu / Bljesak.info

Cijene sirovina skočile i do 80 posto: Ovo su najveća poskupljenja u svijetu