in

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Electra Elite se udala u Mostaru

Slatka-Tajna.Eu

Transrodna pjevačica Electra Elite jučer se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića.

Kako saznajemo, pjevačica je prije tri dana doputovala u Sarajevo iz Ciriha, gdje je odsjela sa prijateljima. U subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru.

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Electru na njen najvažniji trenutak i životni preokret.

Electru je krajem augusta ovdje zaprosio biznismen, koji se u nju zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se u maju, tokom njenog boravka u Bosni i Hecegovini i od tada su nastavili kontakt, a ubrzo započeli vezu. On je nju nekoliko puta posjetio u Cirihu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni odnos – otkriva izvor blizak paru.

Nenadu ne smeta njen posao, naprotiv podržava je.

-Prije nego što ju je upoznao bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj je predlagao da promijeni zanimanje. Naprotiv, zavolio ju je takvu kakva jeste, zato je riješio da je oženi –kazao je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Electra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila podršku svoje porodice, a bivša supruga joj je sada nabolja prijateljica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svjetski putnici odabrali najkul gradski kvart na svijetu / Bljesak.info

Dea Herdželaš osvojila novi Challanger