in

Ceca se suprostavila Bekuti i Bosancu da bi odbranila kumu Viki: Šta im se ti pravdaš?! Nek oni donesu svoje diplome! Haos u Zvezdama Granda

Slatka-Tajna.Eu

Nakon nastupa Đorđa Žunića (27) iz Arilja, koji je dobio samo jedan glas od Đorđa Davida, započeta je velika polemika među članovima žirija, koja se naravno završila svađom.

Bosančev komentar da kandidat peva kao da ima vruć krompirić u grlu, zaparao je uši Ceci koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

– To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove ”krompirić”.

– Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama- poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

– Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala- bila je oštra Bekuta prema pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem.

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca

– Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila- rekla je pevačica.

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa.

– Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik.

rpt

Kurir.rs/S.M./Grandonline


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Borac u Boriku protiv Bese, “osice” u Slovačkoj

Lijek protiv COVID-a u Hrvatskoj do kraja godine?