in

Brončana medalja za BiH na Svjetskom prvenstvu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Brončana medalja za BiH na Svjetskom prvenstvu

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u boćanju osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu koje se održava u talijanskom Alassiju.

Bosanskohercegovački predstavnik Josip Glavinić poražen je u polufinalu od hrvatskog predstavnika Pere Ćubele sa 13-4, te je naša reprezentacija ostala bez borbe za zlatnu medalju. Glavinić je ranije u osmini finala savladao Čileanca Rodolfa Galveza rezultatom 12:2, a u četvrtfinalu bio je bolji od Crnogorca Miroslava Petkovića sa 13:9.

Za zlatnu medalju borit će se hrvatski reprezentativac Pero Ćubela protiv Jure Kozjeka. Slovenac Kozjek je u polufinalu pobijedio argentiskog internacionalca Guillermoa Montemerloa, koji se također okitio broncom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Predsjednik Boćarskog saveza Bosne i Hercegovine Mate Grubišić za N1- zadovoljan je konačnim plasmanom bh. reprezentativca Josipa Glavinića.

“Došli smo sa dva igrača, uzeli smo brončanu medalju i to je veliki uspjeh za naš Boćarski savez BiH. Nažalost danas smo izgubili u polufinalu od Hrvatske. Moglo je bolje, ali mi smo zaista zadovoljni. Ovo je velika pobjeda i napredak boćanja u BiH” navodi Grubišić.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jeftina maska za lice koja briše podočnjake

Nemoguća misija rukometašica Borca