in

Svaki šut osim penala ušao u gol

Slatka-Tajna.Eu

LAZAREVAC – Izgleda mnogo dobro kada otvoriš utakmicu na vreme i za razliku od drugih utakmica ovdje je svaki šut ulazio u gol, osim penala koji smo promašili, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobjede protiv Kolubare u Lazarevcu (7:1).

“Čestitam momcima na odnosu, od prvog minuta do poluvremena, dati šest golova za 45 minuta je velika stvar i odgovornost za dres koji nose”, rekao je Stanković poslije meča.

Uspjeli smo da izrotiramo i da već na startu drugog poluvremena odmorimo momke, da damo šansu drugima koji nisu imali minutažu, dodao je Zvezdin trener.

“Čestitam i Marku Lazetiću na debitantskom golu, neka zapamti dobro šta znači dati gol za Zvezdu i neka to nosi kroz karijeru. Svim momcima za odnos prema igri desetka, teren je bio zaista težak. Hteli smo Aleksandru Kataiju da damo minute, ali kada smo videli kakva je situacija sa terenom nisam želeo da se upustim u rizik”, istakao je Stanković.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Stanković se osvrnuo i na meč protiv Midtjilanda u Danskoj.

“Svi zajedno moramo da budemo koncentrisani, mnogo teška utakmica protiv nezgodnog protivnika, snažnog, jakog, direktnog, brzog i uigranog. Ali naravno imamo i mi naše adute, nećemo se sigurno sklanjati i bežati, što bi rekli “bežati nećemo, plena se ne odričemo”. Uspeli smo da odmorimo igrače koji će igrati i biće spremni sigurno”, zaključio je Stanković.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kazahstanski jezik je kao dizelaš na -20 stepeni

Kada je vrijeme da posjetite oftamologa