in

Ðordević: Budućnost je favorit, ali…

Slatka-Tajna.Eu

Košarkaši Igokee u jednom od derbija 4. kola ABA lige gostuju kod Budućnosti koju nikada nisu savladali u Podgorici u regionalnom takmičenju u 10 utakmica.

Nakon dva teška meča i pobjede protiv Crvene zvezede u ABA ligi, te poraza od Galatasaraja u FIBA Ligi šampiona ekipu iz Aleksandrovca očekuje još jedan težak ispit. Budućnost je prošle sezone poražena u finalnoj seriji od Crvene zvezde, a i ove su jedan od favorita za prsten. Igokea je prošle godine bila najprijatnije iznenađenje na Jadranu, a s obzirom kako su počeli ovu sezonu sigurno je da se opet mogu nadati plasmanu u plej – of u koji ove godine ide šest umjesto četiri ekipe. Meč u Podogorici se igra danas od 19 časova.

“Očekuje nas još jedna teška utakmica protiv atraktivnog rivala. Bez dileme u ovaj meč oni ulaze kao favoriti, ali pokušaćemo naći naše prednosti i doći do još jednog iznenđenja u Aba ligi”, rekao je Stefan Ðordević, košarkaš Igokee.

Prošle sezone igrao je za Igokeu, a sada je član Budućnosti. Edinu Atića će ovo biti prvi susret protiv bivših saigrača.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Igokea je i ove sezone napravila dosta dobru ekipu. Biće svim protivnicima neugodno protiv njih, dokazali su to i protiv Zvezde, gdje su bili odlični 30 minuta. Potom su u FIBA Ligi šampiona tijesno izgubili od Galatasaraja i tu se vidi kvalitet tima”, rekao je Atić i dodao:

“Mi smo radili ove sezone dosta na stvarima koje treba da popravimo. Moramo da smanjimo intervale loše igre i da kada napravimo prednost, da je i održimo. Moramo da budemo agresivni od početka i da uradimo sve da nametnemo naš ritam” .

Parovi 4. kola: Danas: Budućnost – Igokea (19 časova). Sutra: Split – SC Derbi  (12), Krka – Zadar (17), Borac – Mega (18), FMP – Mornar (19), Crvena zvezda – Cedevita Olimpija (21).


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Helena Topalović pokazala svoj novi dom, a jedan detalj je “zapeo” svima za oko

HAOS NA PROSLAVI! Darko Lazić se potukao zbog Barbare?!