in

BILO JE BOLNO I VIŠE NIKADA NEĆU IĆI NA OPERACIJU: Ella Dvornik je korigovala grudi

Slatka-Tajna.Eu

Mnoge domaći i svjetski slavni trude se sakriti broj estetskih zahvata i ne žele priznati ni one najočitije. Blogerica Ella DvornikpPriznala je ranije da je stavljala botoks, filere, operirala nos. Zbog asimetričnosti se odlučila povećati svoje grudi za jedan broj
-Prošle godine dok sam plesala na ‘Baby shark’ s Balie, napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti.Dva mjeseca sam se patila s tom cistom. Oduvijek sam imala male, a široke grudi. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je uvijek odgovaralo. Kada sam rodila Balie, mlijeko mi je došlo preko noći. Kad sam prestala s ispumpavaljem, one su se vratile na staro. No, lijeva dojka mi je bila veća od desne. U lijevoj su mi se stvarale grudice i s vremenom mi je to počelo ići na živce. Razmišljala sam o transferu masti, no to nije najbolja opcija jer se proces treba ponavljati-kaže Ella. Odlučila je potražiti savjet liječnika.

 

-Dok su mi radili nos, doktoru sam pokazala grudi i pitala ga za mišljenje šta da napravim. On mi je rekao da ako želim vratiti simetriju grudi da bi morala raditi kombinaciju implanta i masti. Pristala sam na tu korekciju. Planirala sam napraviti jedan grupni video oko tog doživljaja, ali sam ostala trudna s Lumi dva mjeseca nakon. To me malo ‘unazadilo’. Bilo me strah što će se dogoditi, bojala sam da ću opet morat ići nešto korigirati. Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se us**** jer su bile preogromne. Razlika između dva umetka mi je 100 cca. Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo napamet opet ići na operaciju. Morala sam nositi drenove. Nisam zadovoljna ožiljcima- zaključila je Ella. Otkrila je kako je operaciju nosa i grudi platila 4000 eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zvezda izgubila od moskovskog CSKA

HRT: Sisak i Petrinja – život nakon potresa