in

Ronaldov novi automobil proizveden je u samo deset primjeraka / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Cristiano Ronaldo kolekcionar je skupocjenih automobila

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je na glasu kao veliki obožavatelj skupih i brzih automobila.

U svojoj kolekciji Cristiano Ronaldo ima desetak luksuznih automobila, kao što su Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Bentley i drugi, ali i dva Bugattija kojima će uskoro pridružiti novi model vrijedan čak 10 milijuna eura!

Radi se o Bugattiju Centodieciju, novom dragulju koji je proizveden u samo deset primjeraka te je inspiriran povijesnim modelom, prenosi Gol.hr.

Osnivač tvornice kultnih automobila je talijanski automobilski konstruktor Ettore Bugatti, a ovoga ljeta je formirana nova kompanija, Bugatti Rimac d.o.o., čiji će glavni izvršni direktor biti hravtski poduzetnik Mate Rimac.

Ronaldov novi Bugatti proizveden je u Francuskoj, opremljen je motorom od 1500 konjskih snaga, a za samo 2,4 sekunde dolazi do brzine od 100 km/h. Također, maksimalna brzina ovog automobila je 385 km/h.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nedavno je Portugalac nabavio Bentley Flying Spur, kojim je posljednjih nekoliko dana dolazio na treninge u kamp Manchester Uniteda.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DJEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA UZVRAĆA UDARAC Evo šta je Kristina uradila kad je saznala da je imao AFERU sa Tanjom Savić! BOLNO!

Mozzart podržao sportiste sa invaliditetom iz Sarajeva