in

DJEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA UZVRAĆA UDARAC Evo šta je Kristina uradila kad je saznala da je imao AFERU sa Tanjom Savić! BOLNO!

Slatka-Tajna.Eu

Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem zbog čega ga je navodno dugogodišnja devojka Kristina Beronja otpratila sa Instagrama.

Gradonačelnik je imao neobaveznu romansu sa popularnom pevačicom, a ova vest je razbesnela njegovu devojku, te ga je odmah otpratila sa Instagrama.

Sa druge strane, Stanivuković prati i dalje Tanju Savić, a i ona njega.

Inače, sve je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov” iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, internetom kruži snimak koji dokazuje da se Savićeva i ovaj političar i te kako dobro poznaju. Na pevačicinom zvaničnom Jutjub kanalu, nalazi se video na kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe sa njom na binu.

– Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? – upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu „Poludela”.

kurir.rs/24sedam


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Na sjednici Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav o postupku za izbor ravnatelja HRT-a

Ronaldov novi automobil proizveden je u samo deset primjeraka / Bljesak.info