in

ŽENSKA SNAGA: Iva Majoli u društvu Sharon Stone

Slatka-Tajna.Eu

Najbolja teniserka Hravatske ,Iva Majoli prije 24 godine upisala se historiju hrvatskog tenisa zbog naslova osvojenog u finalnom dvoboju s Martinom Hingis u Roland Garrosu.

Danas, 42-godišnja Iva svoje veliko znanje i iskustvo dijeli s mlađim generacijama pa je tako jedna od trenerica tenisačice Done Vekić. Dvije sportašice ne veže samo tenis, već i veliko prijateljstvo pa je time i sam posao puno lakši i zabavniji. Donna i Iva tako su se nedavno uputile u SAD povodom WTA turnira Indian Wells, a ondje su spojile ugodno s korisnim.

Donna i Iva uživale su u šetnji Beverly Hillsom, a Ivina najnovija objava otkrila je i kako je njihov boravak u SAD-u obilježio i nesvakidašnji susret. Naime, Iva je objavila dvije fotografije na kojima pozira s legendarnom glumicom Sharon Stone. Uz fotografije Iva je napisala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Postoje samo jedne ‘Sirove strasti’ i postoji samo jedna Sharon Stone. Ženska snaga. Izgledamo sjajno- Ivina objava privukla je njezine prijatelje i obožavatelje koji su komentirali kako obje ‘čudesne žene’, a mnogi su u komentarima ostavili emotikone srca i vatre.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kakva vlada i kakva oporba trebaju Hrvatskoj?

The SEO Checklist – Get to page one of Google the easier way