in

Talijani o Rebiću: ‘Prilagodio se i postao ključni igrač’ / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sempre Milan / Ante Rebić

Talijanski mediji i dalje učestalo pišu o sjajnim predstavama koje u dresu Rossonera pruža Ante Rebić.

Zlatko Dalić ga je po svemu sudeći, zbog neprimjerenih komentara do daljnjega otpisao iz reprezentacije, no Tuttosport ističe kako se hrvatski napadač dosta dobro razvija, te da je sada sazrio i zna se prilagoditi potrebama momčadi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ante Rebić je nepredvidljiv i prilagodljiv. Postao je ključni igrač Milana u novoj sezoni. Preuzeo je ulogu centralnog napadača i prilagodio se zahtjevima momčadi i trenera Piolija koji ne mogu računati na odsutne Ibrahimovića i Girouda. Tako je napravio zadnji korak ka tome da bude apsolutni šampion. Njegova je vrijednost premašila 30 milijuna eura, a u paru s Leaom je preuzeo odgovornost u odsutsvu gore navedenih napadača”, pišu Talijani.

“Sada kada se vraćaju Ibrahimović i Giroud, on će sigurno i s neke druge pozicije biti odlučujući igrač. Zabio je dva gola i upisao dvije asistencije u prvenstvu i Ligi prvaka. Rebić je zaslužan za to što je Milan visoko i dobro stoji u utrci za naslov. U Europi ih je tek naivnost spriječila da skupe vrijedne bodove”, zaključuju novinari Tuttosporta.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milan Laća Radulović progovorio o svesci sa dužnicima! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

“Apeliramo na političke lidere u BiH da izbjegavaju retoriku podjela!”