in

SKRATILA SUKNJU: Prijović ne izlazi iz kuće dok Filip ne odobri

Slatka-Tajna.Eu

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović privlače pažnju javnosti još od trenutka kada su stupili u emotivni odnos.

U braku su dobili i sina Aleksandra, kome je pjevačica izuzetno posvećena, a kako se slaže s mužem i da li joj brani da se oblači izazovno otkrila nam je.

Poznato je da muškarci ne vole da se miješaju u žensku garderobu, ali i da su ljubomorni kada žena malo više skrati suknju, ipak Prijovićka kaže da je s Filipom potpuno drugačije:

On je oduševljen kad me vidi ovakvu, rekao mi je da izgledam odlično. Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam vidjela materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvijek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično – rekla je Aleksandra i šokirala sve.

Lijepa pjevačica slobodno vrijeme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuha, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promijenilo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ne provodim baš vrijeme u kuhinji. Ne znam da kuham, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno – rekla je kroz osmijeh Aleksandra.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nevjerovatna pobjeda Slaven Belupa, četiri pogotka Nedima Hadžića

Vlada ograničila cijenu benzina na 11,10 kuna, dizela na 11 kuna