in

Široke farmerice su hit i žene ih obožavaju

Slatka-Tajna.Eu

​Jedan od trendova koji s vremena na vrijeme izbije u prvi plan su farmerke sa širokim nogavicama i dubokim strukom, popularno nazvane “zvonarice” ili “zvoncare”.

Početkom 2000-ih zamijenile su ih plitke i uske farmerke koje su pretežno nosile poznate ličnosti, a svaka dama je pojurila do prvih polica po svoj uzorak. Sada se zvonasti kroj pantalona i farmerica vraća na velika vrata, a tom činjenicom su oduševljenje žene širom svijeta.

Dame su vrlo kreativne kada je kombinovanje ovih farmerica u pitanju i obožavaju da ih nose u gotovo svim prilikama.

Stajling za svaki dan

Široke nogavice i kroj ovih farmerica u prvi plan ističu najuži dio tijela – struk i upravo je to razlog zbog kog ih žene obožavaju. Crna rolka uz ove farmerke djeluje moderno i šik, a ovu kombinaciju možete osvježiti crvenom kožnom jaknom i kaišom sa leopard printom.

Poslovna kombinacija

Modna pravila su se promijenila, pa više ne važi da su pantalone imperativ za poslovni stajling. Duboke pantalone su odlična zamijena i komad odjeće u koji vrijedi investirati, jer ćete ih nositi više puta, u najrazličitijim prilikama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Neprevaziđena bijela košulja i široke farmerice

Jedna od nepogrješivih kombinacija, pogodna gotovo za svaku priliku i godišnje doba su farmerke i bijela košulja. Izaberite širi model farmerica, zavrnete rukave na košulji, dodajte kaiš i već ste na pola puta da stvorite savršen stajling.

 

(Telegraf.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Mora se čuti glas dijaspore, cilj Deytona je bio zaustavljanje konflikta, a ne ovakvo stanje…”

Izuzetno bitna pobeda, imajući u vidu momenat