in

PROĆERDAO SAM NOVAC I NE ŽALIM: Željko Šašić nije štedio za “crne dane”

Slatka-Tajna.Eu

Poznato je da je Željko Šašić bio velika zvijezda devedesetih. Već prvim albumom “Gori more”, koji je objavio 1994. godine, Šašić je stekao veliku popularnost širom regiona. Za njegov uspjeh, kao i za uspeh većine pjevača, zaslužni su Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa.

 

– Nije me udarila slava jer sam ja i preij toga već imao iskustva pošto sam radio u raznim klubovima u regionu. Svuda je bilo puno, stekao sam dosta kontakata i ti ljudi koji su me pratili, bili su mi okosnica svega. Ja sam 1992. godine počeo da spremam taj moj prvi CD, a izdat je u martu 1994. godine. Jednostavno, tad si morao da čekaš na svoj red. Kompozitori su bili studiozniji s pjesmama, čekalo se na inspiraciju, na vrijeme… Bilo je nekoliko projekata pa se pravio plan kome i šta. Sve dok se to kompletira prođe vrijeme. Setite se da je nekada na pločama bilo napisano „ploča je rađena u razdoblju od do“-kaže Željko.Pjevač je mnogo zarađivao,a on tvrdi da je sam trošio mnogo.

– Pa na život. Ja sam i kao amater fino zarađivao, ali kad postaneš poznatiji, sve se to umnožava. Kako dođe, tako prođe. To je bila industrija. Vremenom praviš drugačije koncepte. Ja sam svakom mlađem preporučivao da bude svoj i pravi svoje vreme. Onog momenta kad radiš pod nekom prisilim ,treba se čuvati.Nikad to tako nisam računao, ali verovatno dosta. To je sve tako kad naiđe u svoje vrijeme. Takav sam inače i karakterno. Imaš štedljive ljude koji cijelog života štede da bi na kraju podvukli, a imaš i ovakve kao što sam ja. Sjetim se uvijek pesme Ere Ojdanića „I sve što sam stekô, potrošiće neko“. To je živa istina, treba živjeti. Ne treba biti lud i sve proćerdati, ali ne treba da guliš i stičeš da bi se sutra pohvalio komšiji– rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Nova)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ana Ivanović kandidat za tenisku Kuću slavnih

Ko je sve na Fejsbukovoj listi opasnih organizacija i pojedinaca?