in

Preminuo glumac Marko Živić! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

„Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg pozorišta Marko Živić. Hvala mu za sve i večna mu slava. Dragi Marko, zauvek ćeš biti sa nama“, navodi se u saopštenju BDP.

Marko Živić je rođen 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Glumac Marko Živić preminuo je od posledica korona virusa.

Glumu je završio 1995. na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Bio je deo stalne glumačke postave u Pozorištu na Terazijama i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta.

Igrao je u predstavama „Kad su cvetale tikve“, „Ne igraj na Engleze“, „Sviraj to ponovo“, „Sem“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Delirijum tremens“. Dobitnik je mnogih nagrada. Oprobao se i kao televizijski voditelj kvizova.

Dao je glas medvedu Baluu u srpskoj verziji „Knjiga o džungli 2“, Nim Galuu u sinhroniziranom filmu „Epik“, Rafaela u filmovima „Rio“ i „Rio 2“, Miru u filmu „Artur i Minimoji“ i mišu Mortonu u sinhronizovanoj verziji „Hortona.“

Marka Živića gledali smo i u seriji “Branilac” u epizodama “Ko je ubio Vitomira”.

“Beograd je moj dom, a Kruševac je moja kuća” – govorio je Marko Živić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Vest o smrti Marka Živića unela je šok i nevericu kod Nataše Pavlović, koja je potpuno zanemela kada joj je saopštena ta tužna vest. Njena prva reakcija teško je opisiva, a reči koje je izgovorila slamaju srce:

Marko je umro? Izvinite u šoku sam, ne mogu sada da govorim- kazala je i prekinula vezu, piše Nportal.

Njih dvoje i nakon razvoda bili su u kontaktu, što je Marko Živić jednom prilikom i potvrdio:

“Nemam primedbe na svoj emotivni život. Jako sam zadovoljan i miran. Što se tiče Nataše, nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije.”

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bivšem igraču Reala i PSG-a djevojka autom prešla preko noge / Bljesak.info

Direkcija za robne rezerve KS:Cijene i dalje u porastu