in

Melina Pilav dobila poziv reprezentacije Švedske

Slatka-Tajna.Eu


Bila na radaru BiH


Bosna i Hercegovina je početkom ove godine aktivirala žensku rukometnu reprezentaciju nakon skoro decenije posta.Dosta se imena spominjalo i povezivalo s našom selekcijom, pogotovo djevojke koje igraju vani.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Obzirom da RSBiH još nije potpuno kristalizirao situaciju oko ženskih reprezentacija, a i činjenica da su neke omladinske selekcije ostale bez okpuljanja, dok se neke nisu proslavile na EP B divizije, ostale selekcije ne čekaju i šalju pozive djevojkama koje su bile na radaru Bosne i Hercegovine.

Nakon Emme Nuhanović poziv u U19 reprezentaciju Švedske dobila je i Melina Pilav, koja je također bila jedna od djevojaka koju je pratio RSBiH, ali nije našla svoje mejsto na spisku. Pilav igra za Skovde i jedna je od najtalentovanijih rukometašica u Švedskoj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNakon Ćamile Mičijević, Elme Haličević, Nuhanović i Pilav su svježi primjeri da je BiH mogla imati veoma respektabilnu žensku selekciju, ali očigledno smo “zakasnili” u nekim potezima.

Tako će Melina Pilav nositi dres jedne od najjačih evropskih selekcija i sigurni smo da je pred ovom djevojkom obećavajuća karijera.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa
Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UNUK MENADŽERA APKA VESNIĆA SE OSUNETIO: Šemsa darovala malenog Isaka

JEDNA BILA VJERENICA, A DRUGA MU RODILA KĆERKU: On je kriv za svađu Jovane Joksimović i Aleksandre Radović