in

Victoria Beckham u izdanju koje će oduševiti ljubitelje boja

Slatka-Tajna.Eu

Britanska dizajnerica Victoria Beckham doputovala je u New York kako bi gostovala u emisiji Good Morning America. Povod gostovanja bilo je predstavljanje novih proizvoda iz njene beauty linije.

“Prošle sedmice lansirali smo Cheeky Posh, kremasto rumenilo koje dolazi u pet nijansi. Svaka nijansa pristaje svim tonovima kože. Za mene je kremasto rumenilo heroj svake torbice za šminku, osvježava vaš ten. Čak i kad se osjećate umorno, rumenilo će vas odmah podići, dati vam malo sjaja i boje”, kazala je.

Malo boje Victoria je dodala i u svoju odjevnu kombinaciju koju je odabrala za intervju. Majicu u crvenoj i crnoj boji spojila je s trapezicama od samta u jarkoj nijansi žute boje, a izdanje je nadopunila jednako jarkom zelenom torbom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kakve lude boje, ovo se vidi iz svemira, baš je super, komentirala je jedna korisnica Instagrama ovu šarenu kombinaciju.

I dok ljubiteljice neutralnih boja vjerovatno nemaju ovakvu kombinaciju u svom ormaru, one dame koje vole šarenilo i kombiniranje naoko nespojivih nijansi sigurno bi je nosile s oduševljenjem.

 

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

The post Victoria Beckham u izdanju koje će oduševiti ljubitelje boja appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Milorad Dodik nema vojsku, on ima nekakva lovačka udruženja…”

The Network Formula