in

Pet jesenskih trendova kojima je istekao rok trajanja / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Your Tango / Ilustracija

Trendovi dolaze i odlaze. Pored klasika koji se nose iz sezone u sezonu, postoje, naime, komadi koji, ako je vjerovati stručnjacima, imaju svoj rok trajanja. Modni stilisti tako su izdvojili pet jesenskih trendova koje bismo trebali ostaviti u prošlosti i zamijeniti ih nekim novim komadima.

Naravno, radi se samo o mišljenjima, odnosno o prijedlozima, a ne čvrstim pravilima i svatko treba u obzir uzeti svoj osobni stil i nositi ono u čemu se osjeća najbolje, prenosi Zadovoljna.hr.

Ako volite tamne boje, nosite tamne boje, ako vam je trenirka omiljena, nema razloga da je odbacite.

Ipak, u nastavku smo izdvojili, pet jesenskih trendova koje prema mišljenju stilista ove godine ne bismo trebali nositi.

Umiroviti trebate: Dotrajale majice i trenirke

Pandemijska moda fokusirala se na sve što se tiče sporta, a stilisti kažu da sada svijet mode opet kreće prema složenijem i definiranijem izgledu. Ako se pita njih, trenirke bi trebao zamijeniti kašmir i ostalo fino pletivo.

Komade u kojima smo živjeli proteklih godinu i pol trebali bismo umiroviti i vratiti se “normalnoj” odjeći, smatraju stilisti.

Umiroviti trebate: Tamne boje

Obično ujesen naša garderoba postane tamnija, ali ove godine, smatraju stilisti, trebamo nositi boje. Jarke boje koje su obilježile ljeto ne bismo trebali u potpunosti napustiti. Statement komadi i puno boja trebali bi obilježiti period pred nama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Stilisti poručuju i da ne zaobilazite razigrane uzorke te da birate svijetlo pletivo.

Umiroviti trebate: Komplete

U godini iza nas puno su se nosili, primjerice, pleteni kompleti, koji su često zamjenjivali trenirke. No, kao i trenirke, i njih trebamo ostaviti iza sebe, kažu stilisti za portal WhoWhatWear.

Umjesto njih birajte pletene prsluke, koji su savršen komad za slojevito, zabavno odijevanje.

Umiroviti trebate: Obične tajice

Stilisti preporučuju da ove jeseni tajicama ne dajete toliko prostora u svojoj garderobi kao što je to bio slučaj prošle sezone.

Iako su udobne i lake za kombiniranje, postoje, kažu, i drugi komadi koji su jednako opušteni i odlično stoje. Stilisti, primjerice, preporučuju jednodijelne komade za odvažne i neustrašive.

Umiroviti trebate: Haljine s izrezima

Stilisti smatraju da je vrijeme za umirovljenje haljina s raznim izrezima. Između ostalog, temperature su sve niže, pa bi vam u njima, čak i s jaknom preko, moglo biti itekako hladno. Umjesto njih birajte maksi haljine.

I one su inače veliki ljetni trend koji laska svim oblicima tijela, ali savjet stilista je da svojoj omiljenoj maksi haljini dodate džemper oversize kroja i čizme i dobit ćete savršenu i udobnu kombinaciju.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MENSUR ODLAZI U ZABORAV: Ksenija Knežević u zagrljaju drugog muškarca

Aguero po prvi put zaigrao za Barcelonu i odmah zabio gol