in

MARINA VISKOVIĆ OTVORILA DUŠU: Znam da dobro izgledam, imam ogledalo

Slatka-Tajna.Eu

-Mislim da je prije svega bitna harizma, a ne fizički izgled. Nekako uvijek i kad su komentarisali moj izgled, okej, hvala, imam ogledalo, zadovljna sam ja, ali radim na tome da uvijek budem zadovljna, ali više radim na nekim drugim stvarima. Stvarno se trudim, imam 35 godina i dosta života iza sebe.

Neko za tri života ne može da doživi sve ono što sam ja doživjela za ove svoje godine. Prezadvoljna sam što sam ispala ovakav čovjek kako jesam, a na kraju je to i najbitnije, ono što nosiš u duši – priča pjevačica, pa dodaje:

-Ja sam i previše emotivna osoba, ali može i da se vidi po tome što sam borbena, što djelujem bijesno, ali to je neki moj odbrambeni mehanizam. Mene povrijede ljudi, lakše mi je da uvijek imam taj neki gard, a onda se postepeno opuštam. Godine i iskustvo su me naučili da ne treba puštati ljude tako blizu, jer sam često bila povrijeđena, ali nisam ih ja otjerala. Sami su otišli.

Samo su se selekotvali, mnogo mi je drago kada ne moram ja ništa da uradim. Puno je bilo kukavica u mom životu, ne samo u životu, već kad sagledam neke stvari iz mog ugla, mnogo je kukavica među nama. Ne osuđujem, ne krivim, ali ih ima mnogo – zaključuje Marina.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svijet sporta u šoku: Ubijena jedna od najboljih atletičarki svijeta

Koliko je uništeno, a koliko je oružja višak u BiH?