in

Ana Nikolić u suzama prikovana za krevet

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ana Nikolić, koja se ovih dana nalazi u žiži interesovanja javnosti zbog navodne veze sa oženjenim električarom, pokazala je na društvenim mrežama da se nalazi u teškom stanju.

Nikolićevoj je teško pala smrt autorke mnogih hitova, Marine Tucaković, pa je pjevačica danima bila prikovana za krevet nakon što je saznala da nas je Marina napustila.

– I sve što jesam, a i ono što nisam, u umjetničkom smislu mi je Marinin dar – rekla je Ana, dok je slika objavljena na instagramu u emisiji “Ekskluzivno”, a Nikolićeva ju je preuzela na svoj profil na spomenutoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, od kada se pojavila na estradi, Ana je imala Marininu naklonost. Njih dvije su sarađivale, a nakon smrti legendarnog tekstopisca, Ana se od nje oprostila od nje na Instagramu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Neki srećniji dani, ali odavno, već dugo, tu je neka tuga… Baš ona koju si vidjela u mojim očima kada sam kao djevojčurak došla prvi put kod tebe… Tada te nisam razumjela. A sve je uvijek bilo baš onako kako ti kažeš volim te zauvijek Mišo, tvoja “cijeli život guska” – napisala je Ana tada i dodala:

– Jedina si imala suštinu, formalnosti nisu tvoj fah. A od tebe sam naučila nešto najvažnije: “Kako se dostojanstveno živi sa bolom” i tako si i otišla – dostojanstveno! – napisala je Ana tada.

Telegraf.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako je proslavljen gol Ahmedhodžića: Anel ljubio grb, osmijeh na licu Peteva, navijači u transu

U 2021. povećana proizvodnja pšenice u FBiH