in

Unuka ne viđam zbog pjevaljke: Darko se posvađao s majkom, ona ga izbacila iz kuće

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić živi u Novom Sadu sa novom djevojkom Barbarom Bobak, a kako se priča po Brestaču sa tim se ne slaže njegova mama Branka.

Njih dvoje su se navodno posvađali, pa ga je ona navodno izbacila iz kuće. Komšije folkera navodno pričaju da je Branka shvatila da će Marina zabraniti Darku da viđa sina Alekseja ako se on sa Barbarom useli u porodični dom, pa ga je, da bi to spriječila, navodno otjerala i rekla mu da joj je svega dosta i da neće da pati za unucima zbog njegovih pjevaljki.

-Branka je očajna, jer ju je u posljednje tri godine svašta snašlo. Prvo Darkova nesreća i briga da li će uopšte preživjeti. Unuku Lorenu ne viđa uopšte. Smrt muža je dokusurila, a sad opet problemi Marine i Darka. Ma, na izmaku snage je. Nema ona ništa protiv Barabare, ali je pokušavala sinu da objasni da prvo treba da sredi situaciju sa Marinom, pa tek onda da se eksponira sa drugom, ali ne vrijedi. Branka je vezana za malog Alekseja, neće da dozvoli da i njega ne viđa kao i unuku. Pokušala je sve to da objasni Darku, ali je onda nastao haos, on je skočio i rekao joj da mu se ne miješa u život – priča izvor za “Svet” prenose mediji i dodaje.

-Branka mu je rekla da živi za unuke i da neće dozvoliti da i Alekseja ne viđa zbog tamo nekih pjevaljki. To je Darka baš naljutilo, pa se drao i vikao na nju. Zbog toga mu je Branka rekla da napusti kuću. On je isti dan spakovao stvari i odselio se u Novi Sad gdje sada živi sa Barbarom. Čujem da je slab sa tezgama, jer se sada bavi njenom karijerom i ugovara joj svirke. Sebe je u potpunosti zapostavio, što takođe boli njegovu majku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Darko je prije nekoliko dana objavio snimak na kom se vidi da uživa u rodnom Brestaču. Takođe, izvor blizak njima dvoma otkrio je nedavno za Kurir da pored stana u Novom Sadu, u kojem estradni par boravi, i u Lazićev dom u Brestaču pjevačica je uselila svoje stvari.

Branka se nedavno oglasila za medije o Barbari Bobak i otkrila:

-Barbara mi još nije snajka. Vidjećemo da li će biti. To je Darkova stvar, ja sve svoje snajke volim. Volim i bivše i sadašnje snajke, meni nisu ništa uradile. Ni ja njima, ni one meni. Ne bih mogla da kažem koja mi je omiljena. Podjednako su mi sve drage. Marinu sam vidjela prošle nedjelje kad je dovodila Alekseja kod nas. Imamo korektan odnos, redovno viđamo dijete. Lorenu nismo vidjeli mjesec dana, otkad je krenula u školu… – kaže Branka.

Svet


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BBI banka i Srednjobosanski kanton: Podrška privredi SBK kantona

Bing Bang Profits Reloaded