in

Ukrajinci jučer završili press konferenciju, a onda zaigrali FIFA 22 protiv velike zvijezde

Slatka-Tajna.Eu

Član ukrajinskog benda TNMK im bio gost

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra u gostima protiv selekcije Ukrajine u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.


Zmajevi u dobroj atmosferi dočekuju današnji meč u Lvivu nakon što smo u subotu u gostima uspjeli da pobijedimo Kazahstan sa 2:0.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Našoj selekciji u preostale tri utakmice kvalifikacija potrebne su dvije pobjede kako bismo osigurali mjesto koje vodi na kraju u baraž.

S druge strane Ukrajina ima još dvomeč protiv Zmajeva i moraju ostvariti pobjede u obje utakmice kako bi na kraju oni uspjeli da dođu do drugog mjesta u grupi koje vodi u baraž.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Ukrajinci su jučer održali press konferenciju na kojoj su bili selektor Oleksanr Petrakov, te fudbaleri Roman Yaremchuk i Ivan Kharatin. Nakon što su rekli ono što su imali pred meč protiv BiH odlučili su malo da se opuste.

Naime, gost na press konferenciji bio je i muzičar Oleksandr Fozzi Sydorenko koji je inače vođa ukrajinskog benda TNMK. On je igrao FIFA 22 protiv Kharatina, ali se nije baš proslavio.

Odigrana su sva poluvremena po pet minuta, a oni su igrali s različitim postavama selekcije Ukrajine. Na kraju Kharatin je bio ubjedljiv jer je slavio sa 4:0.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

UTEGNUTA MAMA: Luna Đogani pokazala savršen stas

Bežične slušalice meanIT TWS B100 s korisnim ekranom