in

SRETNA I ZALJUBLJENA! Ksenija ponovo ljubi bivšeg dečka!

Slatka-Tajna.Eu

Članica grupe “Hurricane”, Ksenija Knežević, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole T., kojeg je nedavno, prema pisanju medija, ostavila zbog mladog glumca Pavla Mensura.

Razlog nedavnog raskida Ksenije i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vrijeme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

– Vezu su okončali u miru, a pjevačica se nosila mišlju da će neko vrijeme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur – rekao je izvor i otkrio:

– Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je riješila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu – naveo je izvor za Telegraf Jetset.

U prilog ovim navodima, govori Nikolina objava na Instagramu. Naime, on je na svom Insta-storiju objavio zajedničku fotografiju sa Ksenijom, na kojoj je ljubi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

EU plasira svoju prvu zelenu obveznicu

Prva pobjeda mlade bh. reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo