in

TEODORU NAPUSTIO MOMAK: Sama u stanu

Slatka-Tajna.Eu

Teodora Džehverović osvrnula se na svadbu njenog brata Save koji se oženio svojom dugogodišnjom, 15 godina mlađom djevojkom Adrijanom Kadar:

-Okej sam, na milion strana, što je za mene normalno. Ja ne mogu da pobjegnem od toga, jednog dana će se smiriti. To je moj normalan život. Imali smo jedan lijep događaj, možda najljepši u mom životu do sada. Moj brat se oženio i to osobom koju mnogo voli.To je jedna iskrena ljubav, i ne bih previše pričala o njima jer je to jedna posebna ljubav i ne postoje riječi kojima bih opisala njihov odnos. Mnogo mi je drago što su izdržali i što je Dada pored mog brata i nadam se da će ona biti majka njegove djece. Bilo mi je samo u glavi samo da sve prođe kako treba – kazala je Teodora o venčanju svog brata Save, a potom se osvrnula na odlazak njenog dečka Nina Čelebića u Brazil nakon čega je ostala sama u njihovom stanu.

Ona je naprije istakla da je znala da će postići veliki uspjeh u životu:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ja stvarno jesam očekivala da će to meni jednog dana doći jer znam odakle sam krenula, jer sam to očekivala. Spremamo se Cvija i ja da razvalimo tu američku turneju. Ja se stvarno nadam da će tako biti. I momak Nino me je skoro napustio i na to se navkavam. U stanu sam u kojem smo zajedno počeli da živimo nedavno – dodala je Teodora.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lavrov: Nije tačno da se Moskva miješa u unutrašnje stvari zemalja Z. Balkana

Poraz rukometašica Srbije na Islandu