in

PSG-ov očajnički potez protiv Real Madrida

Slatka-Tajna.Eu


Detalj koji nije promakao


PSG i Real Madrid vode otvoreni verbalni rat zbog Kyliana Mbappea. 



Real Madrid je siguran da će uspjeti dovesti Mbappea i to besplatno kada mu istekne ugovor, dok u PSG-u poteze Kraljeva smatraju nekorektnim što je u izjavama potvrdio i Leonardo.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“U Madridu vam to neće priznati, ali oni već dugo rade na tome da besplatno dovedu Mbappea iz Pariza. Stalno javno istupaju kako bi dali do znanja što žele, već dvije godine to rade. Trebalo bi ih kazniti. Time pokazuju manjak poštovanja prema Mbappeu. On nije običan igrač, nego jedan od najboljih na svijetu. Svi uz uprave Reala stalno govore o Mbappeu, to je čisto nepoštovanje”, rekao je Leonardo.

Verbalni rat se preselio i na društvene mreže. Nakon što su Francuzi pobijedili Španiju (2:1) i osvojili Ligu nacija PSG je napravio i pomalo očajnički potez prilikom objave Mbappeove fotografije.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Kao što se može vidjeti Mbappe je poslije pobjede nad Španijom fotografisan kako slavi, dok se u pozadini nalazi zastava Real Madrida.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










FS Francuske je na društvenim mrežama postavio “normalnu” fotografiju, dok su u PSG-u prilikom čestitki Mbappeu odlučili da “izrežu” dio sa zastavom Reala tako što su uvećali desetku Trikolora.

Na drugoj strani Mbappe je odlučio da bude maksimalno korektan i nije želio da šalje bilo kakve poruke te je objavio fotogafiju kako ljubi trofej Lige nacija.

Nema sumnje da će saga trajati i u narednim mjesecima. U PSG-u se nadaju da se dešavanja van terena neće odraziti na Mbappea i njegovu igru.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NAKON POMIRENJA: Hana Rodić i Goran Juranec uživaju u zagrljaju, Claudia samuje

How 2 Rank – SEO Training