in

Prijovićka i Andreana Čekić se posvađale zbog maminog dečka?!

Slatka-Tajna.Eu

Nekada veoma bliske drugarice, Aleksandra Prijović i Andreana Čekić prekinule su prijateljtvo, a sada je isplivao razlog zahlađenja odnosa.

Kako piše jedan nedeljnik, razlog što je Andreana prekinula kontakt sa Prijovićkom jeste taj što je Aleksandrina majka Borka preotela dečka mami njene koleginice, a što je otkrio izvor blizak pjevačicama:

– Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvijek se radovala kada njena kćerka i Aleksandra dolaze kod nje i voljela je što se druže – ispričao je svojevremeno dobroobaviješten izvor iz Beča i dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često znala da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umiješala je prste i preotela ga. Tada su i pjevačice prekinule svaki kontakt – zaključio je izvor.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Finci napravili veliku grešku: Reprezentaciju BiH potpisali kao selekciju Bosne i Hrvatske

Svjedok: Kod Zukićevog oca sam viđao pištolj