in

PETAR GRAŠO PRVI PUT SE OGLASIO POSLIJE PRIČA DA JE SA 15 GODINA MLAĐOM: Hrvatska podrhtava zbog nas! A evo šta je sa Hanom

Slatka-Tajna.Eu

Splićanin Petar Grašo (45) oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što se saznalo da je u vezi s 15 godina mlađom Hanom Huljić.

Na Instagram profilu podelio je snimku s koncerta u Hrvatskoj Kostajnici gde je nastupio za vikend povodom njihove tradicionalne Kestenijade. Ispod videozapisa u kojem se može čuti kako publika s njim u glas peva njegove hitove, Grašo im se zahvalio.

– U petak je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj Kostajnici, ali na sreću ovog puta od lepote, muzike i ljubavi. Hvala vam što ste i pored svega što ste prošli zadržali veliko srce i učinili nam ova veče bude nezaboravna – piše u opisu.

Podsetimo, Grašo zadnjih dana privlači pažnju vezom s pjevačicom Hanom Huljić (31), ali ćerka Tončija Huljića (59) nije viđena s njim na kestenijadi. S Grašom je binu delio bend Druga dimenzija iz Križevaca. Oni su nastupali nakon njega.

– Bilo nam je super. Mnogo ljudi, iako dosta hladno, ali koncert je trajao otprilike do jedan sat ujutro – rekao je frontman i vokal Denis Ferjanić – Ferky. S Grašom su se fotografirali u backstageu, a njegov menadžer ih je, kako kaže, pohvalio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Hana Huljić nije bila s nama – otkrio nam je Denis. Bend Druga dimenzija inače surađuje s Ivanom Zakom (42), koji im piše pesme, a zadnje su promovirali singl “Samo zovi”.

Da su Grašo i Huljićeva ćerka u vezi šuška se od leta. Njegov otac, Zoran Grašo, splitski ugostitelj i bivši košarkaš, rekao je ranije da je srećan s vezom svog sina.

kurir.rs/24sata.hr


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bh. udžbenici za funkcionalnu nepismenost

Čudo najpodjecenjenijeg golmana današnjice: Izvadio je loptu iz za mnoge “nedokučivog” mjesta