in

Ana Nikolić se oglasila poslije saobraćajke koju je izazvala: Bila sam veoma uznemirena, ali ne bježim od odgovornosti! Idem i na sud

Slatka-Tajna.Eu

Ana Nikolić izgubila je kontrolu nad vozilom marke “Mercedes” nemačkih tablica i prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil “Škoda fabia” koji je bio parkiran, a sada se nakon svega oglasila.

Pevačica je istakla da je bila veoma uznemirena kada se sve odigralo i to lažnim vestima.

– Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti – pričala je Ana i dodala:

– Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada – tačno je izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebookukurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RK Novi Pazar u Beogradu prošao kroz psihičku golgotu uz sramotne parole navijača

Lavrov: Nije tačno da se Moskva miješa u unutrašnje stvari zemalja Z. Balkana