in

Totti je kao dijete maštao samo o jednom klubu, ali na kraju je ipak odabrao Romu

Slatka-Tajna.Eu


Htio je da igra u Milanu


Legenda Rome Francesco Totti otkrio je neke zanimljive detalje iz svoje karijere u intervjuu za Guardian.



Totti je cijelu karijeru proveo u Romi. Odbijao je transfere u velike timove poput Intera, Milana, Juventusa i Real Madrida, ostavši dosljedan Vučici iz Rima.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nije baš najsjajniji bio njegov rastanak s klubom, a legendarna ‘desetka’ priznaje da je kao dijete ipak maštao da zaigra za Milan jer je ovaj tim dominirao Evropom krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, ponajviše zahvaljujući atraktivnom igrom.

Totti je imao samo 12 godina kada je tadašnji direktor Milana Ariedo Braida došao u njegovu kuću kako bi ga nagovorio da se preseli u Milan.

“Milan je tada bio najuzbudljivija momčad koju sam ikada gledao, možda i jedina za koju sam maštao da igram. Uvijek je moja odluka bila gdje ću nastaviti karijeru. Iako sam bio jako mlad, tada sam znao gdje ću igrati u budućnosti i to je bila samo Roma”, rekao je Totti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bivši italijanski reprezentativac je također još jednom komentarisao ponudu Real Madrida u ljeto 2006., nedugo nakon što je s Azzurrima postao svjetski prvak.

“Naravno da sam razmišljao o ponudi Reala. Bio je to jedini klub u koji sam mogao otići iz Rome. Dugo sam razmišljao, ali iskreno sam slušao srce i ostao u Romi. Ovo su neke stvari od kojih ne možete pobjeći. Iskustvo izvan Italije moglo bi biti dobro za mene i moju porodicu, ali Roma je bila za mene najvažnija.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zbog nasilja nad migrantima pravobraniteljica propituje i odgovornost države

U nedjelju opet oblačnije, kišovitije, svježije, a ponegdje i vjetrovitije