in

OBJAVLJEN JE SNIMAK: Kim Kardašijan mrtva već pet godina?

Slatka-Tajna.Eu

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak na kojem se može vidjeti teorija zavjere o tome da je najpoznatija starleta Kim Kardašijan mrtva već punih 5 godina.

Kim Kardašijan je 2016. godine napadnuta, dok je bila u Parizu, o čemu su mediji brujali mjesecima kasnije. Starleta se povukla iz javnosti, nije se pojavljivala neko vrijeme, a onda se desio potpuni preokret. Kardašijanka se pojavila, spremna da ispriča sve šta se desilo nekoliko nedjelja kasnije, ali pojedini njeni fanovi uočili su razliku.

Tako je i jedan tiktoker Robert snimio video, u kojem je iznio svoju teoriju zavjere da je Kim mrtva i da ju je nasilnik koji ju je napao zapravo i usmrtio. Ono što je Robert istakao jeste medijska kampanja koja se odigrala nakon ovog incidentna, imala je za cilj da pronađu identičnu osobu kao što je Kim. Zapravo, tražili su njenu dvojnicu, zbog koje su fanovi starlete počeli da vjeruju da je ona zapravo mrtva.

-Kim Kardašijan je mrtva već 5 godina! Sjećate li se kada je napadnuta 2016. godine u Parizu? Ja mislim da ona nije preživjela, a evo i zbog čega tako mislim! Znate da se napravila masovna kampanja i potraga za osobom koja izgleda identično kao Kim. Ona nije pokazivala lice nedjeljama, a onda je izašla u javnost potpuno drugačija nego ranije. Nemojte mi reći da su ove dvije osobe ista osoba! – rekao je tiktoker Robert.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










@roberttolppi

#kimkardashian #keepingupwiththekardashians #conspiracytheory

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Glavna opasnost po gol BiH uputila apel navijačima Ukrajine

Vučić najavio večeru sa Lavrovom, pridružit će im se i Dodik