in

NATAŠA RADAN: Priča o meni i Bubi Corelliju je čista laž!

Slatka-Tajna.Eu

Nataša Radan je jedna od najatraktivnijih učesnica rijalitija „Zaduruga“.U prethodnim sezonama je skretala na sebe pažnju i borila se za dobar plasman. Po izlasku iz treće sezone je isplivala priča da je ona kriva za razvod Amara Gileta Jašraspahića, a nedavno su osvanuli naslovi da u Sarajevo dolazi zbog afere sa Bubom Corelliem. Objašanjava sve o čemu se pisalo u prethodnom periodu, priča o tome šta joj je donio rijaliti, ali i priča o tome hoće li ponovo u rijaliti.

Dosta se piše o tome da si potpisala ugovor i za „Zadrugu 5“. Hoćemo li te gledati ponovo?

-Neka to bude iznenađenje za sve. Samo ću reći da nije isključen ulazak.

Jesi li imala taktiku u prethodnim sezonama?

-Ja da sam imala taktiku ne bih išla na svoju štetu.

Ima li u rijalitiju pravih ljubavi i prijateljstava?

-Pravih ljubavi teško. Prijatelja u mom slučaju da, tokom „Zadruge 3“ sam stekla prijatelja za cijeli život, a to je Mirko Gavrić. Što se tiče „Zadruge 4“ smatram iskrenim prijeteljem Rialdu.

Smetaju li ti naslovi o vezi sa Bubom Corelliem o čemu se već piše neko vrijeme?

-Što se tiče Bube nema šta ni da mi smeta ni da mi ne smeta. Ta vijest nije tačna pa mi je iskreno krivo što se piše o tome. Međutim, dobro šta je tu je.

Družiš se sa Rialdom. Da li ste se vas dvije poznavale prije „Zadruge“?

-Sa Rialdom se družim, upoznale smo se u rijalitiju. Nismo se poznavale prije toga. Naše druženje samo nastavili nakon izlaska.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Koliko ti je donio rijaliti?

-Uf!!!!!Koliko mi je donio dobrih stvari, toliko mi je donio i negativnih stvari. Naravno, mojom krivicom je tako i ničijom drugom.

Jesi li se predstavila u rijalitiju u pravom svjetlu?

-Nisam se predstavila u pravom svjetlu, to mi je jedino i krivo. Ali ako ove sezone budem ušla pokazaću se i biću baš onakva kakva jesam ja u stvarnom životu.

Ko te najviše nervira od novih učesnika?

-Ne pratim toliko, pa ne bih komentarisala nove učesnike. Malo pogledam na Jutjubu neke klipove koji se emituju, i to je sve. Još nisam upoznata sa svim detaljima odnosima u Bijeloj kući.

Da li su sve ove svađe u rijalitiju režirane?

-Ne znam da li su režirane, ali su svi itekako spremni ušli, sve te neke svađe koje su lažne i dogovorene. To mi je baš bljak. Vidi se da su pratili ranije sezone i tačno znaju kako se ponašaju.

Piše: N.N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rukometaši Leotara hit Premijer lige

Ne očekujem nikakav egzodus iz SDP-a