in

IGOR KOJIĆ SE NE TRIJEZNI NAKON RAZVODA OD SEVERINE! Uhvaćen u noćnom provodu

Slatka-Tajna.Eu

Da čovjek može da se promijeni iz korjena, potvrđuje i primjer Igora Kojića, koji je nakon razvoda od Severine Vučković miran život zamijenio noćnim provodom.

Naime, iako je važio za odmjerenog, porodičnog te veoma mirnog čovjeka, otkako se vratio momačkom životu Kojić je totalno promijenio navike i nekada mirne noći sada provodi u beogradskim kafanama. Alo! paparaco uslikao je bivšeg golmana u noćnom izlasku, a on se tokom čitave večeri provodio uz alkohol i cigarete.

– Igor je u jednu poznatu kafanu došao u društvu svojih prijatelja. Bio je dobro raspoložen i opušten, cijelu noć je đuskao i provodio se uz živu muziku, a dobro raspoloženje je podgrevao čašicom alkohola – piše alo i dodaje da je Kojić s društvom u kafani ostao do fajronta.

– Cigaretu nije ispuštao iz ruku, a osmijeh mu nije silazio s lica. U jednom trenutku je čak i flertovao s djevojkama koje su bile u blizini. Bio je potpuno opušten i vidjelo se da uživa u noćnom provodu, ali i u dobrom društvu – ispričao je naš izvor, i dodao da je Kojić bio najveseliji u svom društvu.

– Nazdravljao je s prijateljima, a u jednom trenutku je i naručio nekoliko pjesma za svoje društvo. Nema sumnje da ponovo uživa u momačkom životu i da se trudi da nadoknadi vrijeme koje je izgubio. Nakon fajronta, Igor je iz kafane otišao dobro raspoložen – piše alo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako se dugo nisu oglašavali povodom razvoda, Severina je nedavno za jedan hrvatski list prokomentarisala odnos s Kojićem.

– Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom periodu mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak – rekla je pjevačica tada.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fury: On je idiot, ne postoji više Deontey Wilder!

“U ovoj boli smo zajedno, novi protesti će biti ispred OHR-a…”