in

Drugoligaški derbi u Maglaju: Natron strahuje od “mlađeg brata” Moševca

Slatka-Tajna.Eu

Ko će pobijediti? NK Natron ili NK Moševac? Pitanje je koje danima “lebdi” u zraku među maglajskim ljubiteljima nogometa. Na svakom koraku priča se o drugoligaškom derbiju. Natron dočekuje i strahuje od “mlađeg brata”. S pravom, jer je Moševac u vrhu, dok je Natron u “zlatnoj sredini”.

Ko će koga nadigrati kroz bolju strategiju; Nedim Dolamić, mladi trener NK Natron, ili Ermin “Elza” Vehabović, mladi trener NK Moševac? Golgeteri, Imamović protiv Skomorca, ko će prvi zabiti gol u lokalnom derbiju? Kapiteni Adis Spahić i Belmo Hajdić, da li će se pokazati kao prave vođe svojih ekipa?

Brzonogi Hajdić je u velikoj formi. Podesio je nišanske sprave protiv Azota. Nekoliko igrača igralo je u oba kluba, međusobno se poznaju, ali sada će voditi “ljuti boj” . Huso Mrvoljak, istaknuti sportski radnik i biznismen, ne tako davno bio je na čelu Natrona, a sada je s porodicom i prijateljima svim srcem uz Moševac.

Svi priželjkuju fer igru svih aktera.

MAG SPORT će kao i na prethodnim utakmicama raditi live prijenos. Utakmica Natron- Moševac počinje u 15 sati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










R. M.

/223106472/adxp_sportske_introImage


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pročišćivač pesticida Garnnish potpuno čisti voće i povrće

RELJA PRIZNAO DA IMA NOVU DJEVOJKU Nikolija se oglasila, postavila fotografiju kao dokaz i napravila haos jednom rečenicom