in

Četiri kompanije iz BiH na Sajmu prehrambene industrije u Kelnu

Slatka-Tajna.Eu

Na Sajmu prehrambene industrije “Anuga 2021” u Kelnu, izlagat će četiri kompanije iz BiH – “Mladegs pak” iz Prnjavora, “Anđelić” iz Trebinja, te “As holding” iz Jelaha i “Kolmiks” iz Velike Kladuše.

Izlagači iz BiH će se na ovom sajmu predstaviti sa začinskim biljem i začinima, gotovim supama, kečapom, prelivima, žitaricama, slastičarskim proizvodima, čajem, kafom keksima i mnogim drugim proizvodima, saopćeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

U saopćnju se navodi da su pomenute kompanije među vodećim privrednim subjektima u BiH u svojim proizvodnim kategorijama, kao i na polju trgovine, distribucije, izvoza i razvoja djelatnosti kojom se bave već duži niz godina, te su već postali priznati i prepoznatljivi partneri kako domaćih, tako i međunarodnih klijenata u cijelom svijetu.

Vanjskotrgovinska komora, koja je organizator izlaganja na sajmu, nada se dobroj prezentaciji ponude kompanija iz BiH, te poziva one koji planiraju posjetiti ovaj događaj ili izlagati na njemu da dođu na štand izlagača iz BiH i sami se uvjere u mogućnosti saradnje s partnerima iz zemlje.

“Iskreno se nadamo da će izlagači iz BiH u Kelnu uspostaviti veliki broj kontakata sa novim partnerima, te sa jednim brojem njih ostvariti i dobru poslovnu saradnju, ali i obnoviti već postojeće veze i nastaviti dalju saradnju”, ističu iz Vanjskotrgovinske komore.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSajam prehrambene industrije u Kelnu traje do srijede, 13. oktobra.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Snajka Lepe Brene zapomaže i moli za pomoć, ne može više da izdrži bol

Nemam više snage da se nosim sa zahtjevima fudbala