in

TO JE NJIHOV ŽIVOT I ŽELIM IM SVE NAJBOLJE: Otac Petra Graše podržava vezu sa Hanom Huljić

Slatka-Tajna.Eu

O novootkrivenoj vezi Petra Graše  i Hane Huljić  oglasili su se posljednjih dana uglavnom svi akteri priče, no ne i otac pjevača kojemu su zasmetale priče da je bio zatečen viješću što mu je sin s kćeri dobrog prijatelja Tončija Huljića. Zoran Grašo, poznati splitski ugostitelj i bivši košarkaš, isprva  je rekao da je iluzorno da priča o sinovoj novoj vezi, no ipak nam je dao komentar o novoj romansi koja intrigira domaću javnost.

– Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom – rekao  je Zoran Grašo.

Veza Hane i Petra traje sigurno nekoliko mjeseci iako se za nju doznalo tek prije nekoliko dana, kad su ih fotoreporteri snimili nasmijane kako zajedno šeću Zagrebom. O njihovoj romansi brujao je Split ovo ljeto jer nisu se trudili ni sakrivati je više.Viđeni su kako se drže za ruke u jednom kafiću na splitskoj Rivi. Tata Huljić, kako  tvrde upućeni, blagoslovio je njihovu ljubav, a očito i tata Grašo. Među njima je zaiskrilo nakon što su oboje izašli iz dugih veza – nakon što je Petar prekinuo s Danijelom Martinović, a Hana s pijanistom Tomislavom Šošićem, s kojim je bila deset godina u vezi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trendovi i izazovi u borbi protiv prevara i privrednog kriminala

Zvezda potopila Monpelje u Zagrebu