in

KATARINA LAZIĆ TRAŽI ISTINU: Željka Šašića bivša partnerka optužila da joj je ukrao auto

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su se pojavile informacije u domaćim medijima da se sumnja da je pjevač Željko Šašić, navodno, ukrao auto Mercedes svoje bivše partnerke Katarine Lazić, koji joj je, prema pisanju medija, sam kupio, Šašić se pravda da to nije istina, dok Katarina žali što je s takvim čovjekom provela godine.

Kako se dalje navodi, bivšoj partnerki pjevača Željka Šašića ukraden je automobil ispred zgrade u kojoj trenutno živi na Novom Beogradu. Auto je, navodno, misteriozno nestao. Izvor blizak manekenki i kaže kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi.

Vidno izrevoltiran situacijom, Željko se oglasio za medije i poručio da će tužiti bivšu partnerku.

– Ne znam šta bih rekao, koliko pridajem značaju svemu ovome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao. Niko od nadležnih organa nije kontaktirao sa mnom u vezi s ovim slučajem. To je velika šuplja priča – kaže Željko.

Kako su preneli pojedini mediji, navodno je i sama Katarina iznela sumnje na Šašićev račun, a on je imao šta da joj odgovori:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Šta da kažem na sve to, moj odgovor je: “Tužno je to i žalosno”. Ne bih da širim priču jer to može da ide unedogled, nisam ja klinac više.

Nakon toga oglasila se na društvenim mrežama i Katarina, koja je, osim što je isprozivala Šašića, potkačila i njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

– Tužno i žalosno su jedine dvije pametne riječi koje je dotični izgovorio, s obzirom na to da je, pored mene, i pravnu terminologiju pokušao da nauči jer sam ga ja tapšala po ramenu dok mu je bivša supruga slala izvršitelje na vrata. Taj čovjek je pravno nepismen, drugo, sve ove informacije su provjerljive u SUP. Želim samo da se sazna istina o mojim kolima – navela je Katarina.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Conversiobot – Cpa & Revshare Available!

Odvjetnik o policajcima koji su tukli migrante: Bit će ih teško obraniti