in

DRUŠTVENE MREŽE: Martinu napadaju zbog Thompsona

Slatka-Tajna.Eu

U hrvatskom šou Supertalent na sceni se pojavio i Crnogorac Matan Vukčević koji je u rekordno kratkom roku naslikao ogroman sjajni portret, a propratna numera u čijem ritmu je i slikao bila je pjesma „Neću izdati“ Marka Perkovića Thompsona.

Članovi žirija su se izjašnjavali kako je ko osjećao, tipa da je on crnogorska pop rok zvijezda slikarstva. Maja Šuput je, recimo, kazala da je odlična izvedba i brzina slikanja da je nebitna prateća numera. A onda je žena bez dlake na jeziku, hrvatska operna pjevačica Martina Tomičić kazala da joj je taj spoj „začudan“. Jednostavno, ostala je bez definitivnog stava prema ovom takmičaru. Ona je rekla svoje stručno i lično mišljenje a za neke je taj komentar bio okrutan.

Njena iskrenost je neprocjenjiva, a kako će je to koštati nije mogla da pretpostavi jer je gledateljstvo nije podržalo. Napadali su je preko društvenih mreža. Kažu da je on neosporan talenat, što i jeste. Gospodin je umjetnik, žalosno je da se ona kao umjetnica sramoti na ovaj način. Oglasio se i sam Thompson pa je čestitao Matanu na nastupu u Supertalentu kazavši “odlična izvedba brzog slikanja uz pjesmu Neću izdat ja“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, u toku emisije takmičar Vukčević je krenuo prema Maji Šuput kako bi joj se zahvalio na lijepom komentaru, mada je i ona ostala nedorečena pa se strmoglavio ne odmjerivši dovoljno razmak između dva podijuma. Njegov komentar je bio “pao, važno je opet stati!” Ovoga puta je stao a sljedeći put ko zna kako će proći.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odvjetnik o policajcima koji su tukli migrante: Bit će ih teško obraniti

Business inovacije:Električna roletna inovatorice iz Kladnja osvojila zlatnu medalju u Seulu