in

Bruka kakva se ne pamti: Hana Huljić Grašu upoznala sa 5 godina, a sa 3 bila u spotu njegove bivše s kojom je bio 24 godine

Slatka-Tajna.Eu

Vest o vezi Petra Graše (46) i Hane Huljić (31), ćerke Tončija Huljića (59), iznenadila je mnoge. Međutim, njihovo poznastvo traje već gotovo tri decenije, a osim Graše, Hana je devetdesetih upoznala i njegovu bivšu devojku Danijelu Martinović (50).

Hanini roditelji, Tonči i Vjekoslava, sarađivali su s popularnim sastavom Magazin, u kojem je devedesetih pevala Danijela. Zato nije neobično da se u spotu za njihovu pesmu ‘Došlo vrijeme’ iz 1993. pojavila i najmlađa članica porodice Huljić, Hana.

Trogodišnja Hana u spotu gleda Danijelin nastup na TV-u, kako bi zaboravila na noćne more. Danijela, koja je tada imala 22, pleše u narodnoj nošnji, a na kraju spota pojavljuje se kraj Hane u spavaćici.

Dve godine posle saradnje s pevačicom, Hana je upoznala svog sadašnjeg dečka Petra Grašu. Pevač je tada često dolazio kod Huljića po nove hitove. Navodno je Hana već tada izrazila simpatije prema Petru, koji je u to vreme bio u vezi sa Danijelom.

Danijela i Grašo bili su u vezi 24 godine, a pevač se sa ćerkom Tonija Huljića počeo zabaljvati, kako prenose hrvatski mediji, pre nekoliko meseci. Viđeni su zajedno u centru Zagreba i u Splitu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Trener kakvog danas nema i potez za historiju: Zvijezde na poluvremenu morali zamijeniti dresove!

U BiH mnogi biznismeni strepe od fiskalnih kasa