in

SKANDALOZNO! Ana Nikolić od obdaništa pravi cirkus: Odvaljena od alkohola došla po ćerku u vrtić!

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Ana Nikolić (43) pojavila se sredinom nedelje u alkoholisanom stanju ispred obdaništa na Vračaru u koje ide njena ćerka Tara, pa su joj radnice koje su se zadesile u smeni skrenule pažnju na problematično ponašanje!

Kako Srpski telegraf saznaje, dok je čekala da zaposleni izvedu njenu naslednicu da bi zajedno krenule kući, Ana se mrtva pijana snimala telefonom dok priča u kameru, pa se uvijala i teturala pred drugim roditeljima koji su došli po mališane. Kada su je radnice opomenule, Nikolićka se pravdala kako nije pripita, već je navodno samo malo spavala.

– Anu su svi u dvorištu obdaništa odmah prepoznali. Bila je upadljiva, snimala se telefonom, na sebi je imala ogromne naočare i šešir. Privukla je pažnju tako što je prvo gasno telefonirala, vikala je, pa se smejala. Posle se opet snimala, izgledalo je kao da se tetura, ali smo svi bili na distanci, pa nismo reagovali. Moje dete ide u ovo obdanište, nemam ništa protiv Ane, ali se nadam da nije sela za volan nakon što je pokupila dete – priča nam sagovornica.

Pozvali smo obdanište na Vračaru, a radnica koja se javila na telefon nam je rekla da nije bila u smeni kad se sve dešavalo. Inače je opšte poznato da je u ovakvim institucijama konzumiranje alkohola strogo zabranjeno i zakonom kažnjivo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nisam bila u smeni i nisam zatekla Anu, a radnice ne žele da daju izjave. Mene niko nije obavestio, tako da te detalje nemam. Molim vas da imate razumevanja, ako budem saznala još neke detalje, javiću se – rekla nam je starija gospođa.

Stupili smo u kontakt i sa Aninim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, koji nam je objasnio da ne želi da priča na ovu temu dok ne skine nanogicu, koja mu je stavljena nakon što je uhvaćen i uhapšen zbog posedovanja marihuane.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Moja savjest je čista! Neka tuže ako misle da radimo protuzakonito

Trudan