in

Posljednja zvijezda sa ovih prostora je Jelena Karleuša: Estradni kritičar ocrnio pjevače, neće im biti dobro nakon ovih riječi

Slatka-Tajna.Eu

Novinar i estradni kritičar, Milivoje Mili Čolić izneo je mišljenje na Kurir televiziji da je poslednja ženska zvezda sa naših prostora koja je uspela da napravi muzičke hitove Jelena Karleuša.

– Godinama nemamo dobru zvezdu. Poslednja ženska zvezda ovih prostora je Jelena Karleuša, a muška Željko Joksimović. Ovo danas, to su nabildovani hitovi koji traju dva vikenda. Pravi hit nema cenu! Kad se desi neki hit, onda njega ne peva samo jedan pevač, već i sve njegove kolege. Prema nekim legendama, Marina Tucaković je dolazila u situaciju da pevači nisu hteli da joj plate jer im pesma nije prošla i smatrali su da je ona kriva – rekao je Čolić u jutarnjem programu na Kurir televiziji.

Mili Čolić se dotakao i teme da su pojedini pevači ostali Marini Tucaković dužni čak 90.000 evra.

– Moram da budem apsolutno iskren i otvoren. Meni tih 90.000 evra s obzirom na bogatu karijeru i hitove Marine Tucaković i s obzirom na krizu na estradi deluje malo. Mislim da joj duguju više! Ako postoji ta famozna sveska i spisak dužnika, mislim da je na tom spisku bar još 90.000. Pevač sa dugom karijerom i koji ima dugu saradnju, možda veruje i misli da ima neki kredit, pa da može Marinu da koristi kao banku ili nekog drugog tekstopisca. Ova tema je otvorila Pandorinu kutiju – rekao je Čolić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trafficzion Cloud

Nadal odolijeva Đokoviću