in

“Plavi” stogodišnjak u blokadi računa

Slatka-Tajna.Eu

Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine objavila je listu blokiranih računa na njoj se nalaze i oni Fudbalskog kluba Željezničar.

Prema evidenciji poreznika na listi se nalazi 13 računa u raznim bankama, koji su povezani sa klubom sa “Grbavice”. Razlog je vjerovatno porezni dug iz prethodnog perioda, čije je servisiranje preuzela na sebe aktuelna vlada kluba “plavih”. Novi je to udar na klub koji ove godine slavi jubilej 100 godina postojanja i koji očajnički vapi za investitorom ili nekom drugom vrstom strateškog ulaganja. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Svi znate koje i kakve probleme imamo i o tome je rečeno dosta u posljednje vrijeme. Mi smo sve iznijeli i naprethodnoj Skupštini kluba, na kojoj smo prezentovali i stanje naših obaveza, ali i ukazali na problem servisiranja svih obaveza. Što se tiče konkretno ovog slučaja, nadam se da ćemo u ponedjeljak imati jasnu situaciju oko računa i njihovog stanja, pa bih više o tome govorio kada budemo imali sve relevantne podatke”, rekao je predsjednik Željezničara, Nazif Hasanbegović.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Punč od maline i limete – vrhunac zadovoljstva u jednoj čaši!

Nakon Severininog odbijanja Dodika uslijedio linč medija u Srbiji