in

K.vavo bih se borila, perje bi letjelo: Mira Škorić progovorila o Zvezdama Granda, a kad su je pitali za Cecu ovako je odbrusila

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Mira Škorić uskoro će se možda naći u ekipi Dragana Stojkovića Bosanca, a sada otkriva da li bi prihvatila da odlučuje u “Zvezdama Granda”.

Ona je sada otvorila dušu o ovom projektu.

– Uf, ne znam da li bih prihvatila tu poziciju. Ne bi kolege podnele moj temperament. Studio ne bi ostao živ. Krvavo bih se borila za kandidate, perje bi letelo – rekla je pevačica, koja je upitana i kako gleda na saradnju s Bosancem, pošto važi za najstrožeg člana žirija.

– I ja sam stroga – kratka je bila Mira, koja je zajedno s bivšom članicom žirija formirala mnoge pevače iz pomenutog takmičenja.

– Rad sa mladima me ispunjava, stvarno je bilo sjajno i ima mnogo talenata. Muzika će živeti sigurno. To je naporan proces, birali smo pesme svi zajedno, bilo je ozbiljno pripremanje – rekla je Mira, koja se osvrnula na Bosančev komentar da je Marija pevačina, a Ceca popularna pevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ne želim da komentarišem ništa vezano za Cecu. Bosanac je doktor i genije, svi možemo da stojimo mirno kada on priča – bilo je sve što je rekla pevačica na tu temu.

kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Objavljen Javni poziv privrednicima Kantona Sarajevo

Zastrašujuća nesreća u centru Sarajeva: Vozilom udario tri pješaka