in

HP Show i elektronska muzika: Poznata imena u našem studiju – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Elektronska muzika kreativno nestaje godinama unazad. Njen sunovrat koincidira sa komercijalnim vrhuncem. Ipak tu su veliki umjetnici koji održavaju ovaj muzički pravac. U našem studiju ove subote ugostit ćemo velika imena.

Naš gost bit će proslavljeni sarajevski svestrani umjetnik. Riječ je o „dRUMELODY“ čije je ime na muzičkoj sceni punih 10 godina. Ovaj sarajevski projekat bilo bi pogrešno opisati kao samo muzički: ritam bubnjeva i elektronika nadovezuju se i isprepliću sa stripom i videom. Sve je to djelo velikog Berina Tuzlića koji ima dugogodišnju karijeru.

U studiju će mu se pridružiti i Mahir Beathouse koji se nakon duže pauze vraća na muzičku scenu. On je u aprilu 2020. godine zadobio povrede opasne po život prilikom pada sa balkona u svojoj kući. Nakon velikog broja operacija uspješno se oporavio. Sada je vrijeme da se vrati onom što najviše voli, a to je muzika. Čut ćete odličan beat, to je beat povratka!

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOčekuje vas odlično druženje uz brojna iznenađenja. Vidimo se sutra od 20h!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Skandalozan snimak mladog fudbalera Rome sa prijateljem: “Mourinho, večeras šmrčemo”

Moja savjest je čista! Neka tuže ako misle da radimo protuzakonito